Baanreservering

Verplichting afhanging KNLTB-ledenpas

Zonder het in bezit zijn van een geldige persoonlijke KNLTB-ledenpas of een door de vereniging uitgegeven pas, is het niet toegestaan van de banen gebruik te maken.

Je bent te alle tijde verplicht, indien je gebruik wenst te maken van een baan, deze te reserveren door het afhangen van je ledenpas via het digitale afhangbord of via de KNLTB Club App. Ook wanneer het niet druk is.

Wijze van baanreservering

Indien je gebruik wenst te maken van een baan, dan neem je je eigen ledenpas, selecteert op het digitale afhangbord de gewenste baan en het gewenste te spelen tijdstip en haalt u de ledenpas door de paslezer. Ook kan er een baan gereserveerd worden met de KNLTB Club App.

Als een baan gereserveerd is door een persoon en de betrokken persoon is niet op het park aanwezig, dan heeft ieder lid het recht om de baan op te gaan.

Baan en tijdschemaHet afhangbord geeft een overzicht van de beschikbare banen met bij iedere baan een tijdsindeling. De indeling is zo, dat per baan per speeltijd minimaal 2 en maximaal 4 ledenpassen aangebracht kunnen worden.

Speelperioden

Als je dubbelspel speelt, dus samen met iemand tegen nog een koppel, mag je 1 uur tennissen. Als je enkelspel speelt, dus 1 tegen 1, mag je ook een uur tennissen.